Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
story mory meqapu ♥
Friday, October 19, 2012 | 12:12 PM | 0 gossip

Assalamualaikummmm... 
 huyoooo lama gila aku x update entry baru kan, berbulan bulan dah menyepi, berhabuk blog aku ni.. haha
kesian kt dy lma aku x sentuh dy. rinduuu plak aku kt blog ni. besa la kita busy la ni, hahaha busy la sgt kn ;3
sampai paswed ngan email boleh lupa tadi. seb bek g Allah bagi ingatan kuat kt aku hehe :)
aku nk ceqita apa pon x tau ni, tiba2 ja tegerak hati aku nk on blog ni, gilaa lama x bukak kot. hehe
first skali aku nk habaq aku tengah exam ni, sebulan oo. lama gilaa. baru lepas seminggu, ada lagi dua minggu kot. wish me luck ? ;) -.-' yg paling penting akaun ngan math lepas dah, alhamdulillah legaa ~ tunggu addmath ja ni, rabu minggu dpn. haqap final exam ni markah meningkat la walaupon x dak A :'( insyaAllah ada A la kn Aaminnn :) haha.. aku.. walaupon exam bkn qeti nk baca buku, dok lagu aku ni la. on9 sediaaa haha. tp taun ni mmg banyak gila la p tuisyen. kt luaq ngan kt sekola. kalau x dapat A mmg saja laaa, haishhh. letih oo p tusyen, malam pulak tu. hehe ^^
btw taun depan aku kena dok asrama weii. takmauuuuu :'( kalau dok agama yan aku maw, dok sekola baqu ni segan kit, aku dah x qapat ngan geng asrama, tp nk wat cena dah terpaksa kena dok la :'( SPM la katakan, gilaa ketaqq. x sangka besaq dah aku. setaun lagi ja nk kolah pastu masok U. hehe insyaAllah.
taun depan qumah ni sunyi pulak laa, mak ngan ayah aku jala tinggai nnt. semua pakat dok asrama, adik aku naik form 3, yg satu g naik form 1. hope adik aku yg bongsu tu dpt 5A la dlm UPSR. Aamiin ~
hehe mst rinduu tahap gaban nanti. seb bek qumah aku ngan kolah dkt ja :) ayah aku pulak mengajaq malam2 kt sana leh jumpa tiap2 haqi, bawak makanan tiap2 haqi, hehe ^^
memang busy la tahun depan kan ? aku kena qajen la bagi spm dpt elok kn :) dapat A+ semua Aamiin :))
la ni pukoi 2.20 pagi kn ? haha tengah malam cmni besa la makanan qeja dok kol aku sungguh,
lapaqq sungguh aku malam2 cmni, nasi pon aku hentam ja makan time mcm ni. x kiqa ada pa kt dapuq aku hentam ja makan janji kenyang, hehe. bab makan mmg number satu la :)
okay ni masok yg second story pulak, haha meqapu sungguh malam buta cmni..
ok ni pasaii si dia yg aku rindui. hahaha ecewahhhhhh sejak bila aku mcm ni, haha normal la kn ;p 
setiap oqang ada kekasih hati kn. eh ? haha
ok sejujur jujurnya aku amat merindui si diaa. i miss you so much. aku rindu hang weiii.
setiap kali hg kol mst hg tanya soalan ni..
1. awk syg sy x ?
2. awk cinta sy x ?
3. awk suka sy x ?
seriusly lidah aku kelu nk sebut semuaa tu dpn hg, aku nk kata YA. tp apakan daya ketaqq nk mampoih.
aku just beqani kata dlm hati ja. sorry ^^ hehe
first time dengaq suara hg hati aku dupdapdupdap ja x beqenti, ketaqq kot. adakah itu cinta ? haha -,-
aku akan ingat smua nasihat2 hg dari first kita kenai sampai sekarang dn selamanya, insyaAllah.
mcm2 la hg nasihat aku kn, suruh semayang awai, tk tinggai semayang, belajaq msak, belajaq sungguh2
and ayat yg paling sweet
" cinta kat Allah lebih penting daripada cinta kt awi "
haha lebih kurang mcm tu la hg ckp kn. hehe, aku ingat lagi ni :)
15 oktober 7:55pm hg kol aku, kita sembang lama msa tu kn, kdg2 aku x pham apa hg ckp, laju sangat + bahasa negeri hg tu aku tk beqapa nk paham, hehe. tp time hg menyanyi tu jelas gila suara hg, sedapp sangat , sampai la dok terngiang2 lgi kt telinga aku ni haha. first time kot lelaki nyanyi kt aku and hg lah orangnya :)
terkejut gak tiba2 ja hg nyanyi pastu ckp pasai mati. sedih oooo :'(
sapa x sedih kn buah hati dy ckp bukan2 kn ? hahaha
ok lah hg jaga diri nahhh dok kat perintis tu, memang banyak dugaan, cabaran dok situ, sabaq taw :)
nanti keluaq dari situ dah jadi sarjen. tak sabaq nk tunggu awak balik raya haji ni :) i always waiting for you.
walaupun sekejap ja awk balik nnt, tp tu lah masa paling bermakna bagi sy :)
 i always beside you ;)
i praise Allah for sending me you my love <3
okay sampai disini sahaja aku mampu tulis, sebenaqnya ada byk g aku nk cita pasai dia, tp otak x beqapa nk berjalan pulak mlm ni. lain kali kalau qajen aku tulis lagi ok, bubye ~
dengan nama mu ya Allah aku hidup dan aku mati. selamat malam, good morning :))


i have one heart. i have one soul. i have one love. ILOVEYOU ♥




Old