Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
hai sekolah ~.~
Saturday, June 9, 2012 | 12:05 PM | 0 gossip
assalamualaikum good night + morning all :) tgah pagi nih baqu qasa free sikit na tulis blog nih, haha selalunya bz, haha bz la sgt dgn online dan online kan ? hehe :) okay nak cita spnjang cuti dua mnggu nihh, hurmm start first cuti, mnggu first bwat apa hah ? mnggu first x bwat apa2 pon dok umah ja n mngemukkan bdn, haha mkn knduqi sjaa knyang laa tiap2 haqi :D then haqi slasa aku n adik aku p tdoq umah along our sister dkt kulim. taw kan kt mna ? kedah la :) mlm slasa tu brtolak lps maghrib, ni angah our abg yg hntaq kami, time ni qasaa sedihnyaa na tinggai umah, qsa mcm x balek daa ~ okay then bhenti kt petronas buh mnyak n beli somethings. pakcikk yg buh mnyak kt qeta kami tuhh perrghhh hensemnyaaa >.< haha. nma xdan na ushaa lakk, qugiinyaa, haha. wteverrrrr ~ then dlm pkoi 11 lbih cmtu smpai laa dkt kuates hospital kulim. then time nak naik tngga tu jmpa plak mamat2 dok tgah mnyembang kt koridor, haha. mcm jenis mnusia jmpa haqi tuu ;) btw bosannnnn tahapp tahap tahap bosaann dok sna, xtaw nak watpa. tiap2 hari qeja p tmn prmainan bwak ank mnakan main. kdg2 kuaq jln2 pusing2 peneng, bestt la jgakk daqipada x kuaq mna2 kan ? :) btw thanks for someone yg tman aku smasa kt sna :) then haqi sabtuu, msa nih na balek daa, goodbye kulim ~ then smpai kt umh trsayang aku nihh, balek2 tngok soqang pon xdak, suma p jln2 habeh, hurmmm sedih3 :'( aku balek2 tu capai lptop dlu laaa, haha :D qinduu gila kt fb, twitter n semuaa nyaaa :) then mnggu keduaa, tiap2 mlm kuaq dinner kt luaq, mkn sedap2 laa aku mnggu nii :) yummyy3 :D hehe. ok then haqi apa tah p shopping beli bqang skola laa, haha bajet aku dok asrma hehe :D sje la jalan2. sabtuu da tibaa, uwaaaaaaaa :((( takmauuu p skolaaaaaa !!!!! homeworkss brtimbun x siap g. haha tadi baqu ja trhegeh2 buat, alhmdulillah tinggai akaun n bm ja x siap g, hehe. sokk p skola time perhimpunan cuppp buku kwn laa, copy paste. haha :'D dn besok bermulah lah mimpi bruk kuuuu ~ resultt ohhh resulttt ~ kompem lawa2 pnyaa lah result akuu :DD ~.~ habehh laa xleh on9 daa la lps nii klau result lawa2 semua nyaa :( tawakal jaa ~ dpt pa pon aku redha ja :) cikguuuuuuu i love u ;) okay bubye ! :)

goodbye cuti sekola :)




harapan aku neyy ! .. Amin :DD
chaiyokkkk..!



Old | New