Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
today !
Friday, March 16, 2012 | 6:43 AM | 0 gossip
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !
hai alls, dok wtpa tu ? hope smua sehat sehat walafiat, Amin~ Haa ! tngok jam koi wapa da, pkoi 2.00 pagi daa. hehe, aku klau cuti ni mmg suka tidoq lmbt. besala nma pon cuti :) btw, aku baqu smpai qumah ni. home sweet home ~ :) letih + penat + tired + happy + gembira nyaa balik kmpong haqi ni. bestnya la dpt jmpa kezen2, mklong, pklong, mkngah, pkngah, mklang, pklang, mknjang, pknjang, mkndak, pkndak, mkcik, pkcik, mksu pksu n smuanya la. btw, aku balik kmpong coz ada knduri arwah atuk n nenek2 aku :) btw, atuk aku kawen tiga ~ haha. tamak sngguh atuk aku ni. hehe. erm, rindunya dkt atuk n nenek2 aku tu. hope atuk n nenek2 tenang di sana. al-fatihah for them, dpt phala kan ? :) erm, disebabkan aku balik kmpong, aku tak dpt la na jmpa bestfriends forever dunia akhirat aku. i really missed them so much. klau tak haqi ni kami na kuaq city plaza but aku xdak rezeki na jmpa depa. sedihnyaa klau teqingat balik kenangan dgn depa dulu. huaaaa, na teqeyak :'( Bila kita bole jmpa lgi kan ? i realy hope that. mpa semua belajaq lek lok tau kt sana, klau ada rezeki, insyaAllah kita jmpa lgi. Amin ~ mpa semua jgn lupa aku tau. aku syg + rindu gila kt mpa semuaa. nnt klau cuti jumaat sabtu, insyaAllah klau dan aku p mlawat mpa kt SMKAY :) okay la. takat ni da la. nnt bnjir plak bilik aku ni. ni pun da abes satu kotak tisu lap ayaq mata. hehe, aku rindu gila gila kt mpa smuaa.
okey la. Babai ^_^ Assalamualaikum. before that dengaq la dlu lagu ni. khas buat mpa semua :)


lagu ni mcm awai2 kita jumpa dulu kan ? hehe. enjoy :)
act, aku na post smlm lgi. tp ada msalh teknikal sikit. so aku post la ptg ni :) hehe
apa apa pon enjoy lah :)



Old | New