Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
aku rindu depaa ! :)
Monday, January 23, 2012 | 10:34 AM | 0 gossip
Assalamualaikum :)
Haii smuaa. Sehatt tak ? hm, tediaaa blog aku ! huduh tahap daa, lama tak hias2 dy. takpa haqi ni aku qajen pulak na update blog. sbb idea aku mai da :D Tu haa, tengok tajok aku tuhh, hoishh taktau na kata cenaa, mmg aku rindu gila kt depaa. Depa tu kwn2 aku lahh. Hm, sblum tu aku na ucap Gong Xi Fa Cai kpd yg mnyambut. ok laa, na smbung cita aku pulak :)) bgi aku taon ni kurengg best sngt sbb tadakk kwn2 yg qapat dgn aku mcm dlu. taon ni aku pindah skola, so, kena la caqi kwn2 baqu. Nseb baik lah bdk2 skola baqu aku tu baik2. syiokk la kwn dgn depa. huaaa, na qeyak, na dok dgn depa cm dlu. aku rindu na dengaq depa pggil aku Que. nma samaran aku dkt skola lama tuh, smua pggl aku Q , cikgu pon sma. suma tu kenangan jaa. nak kumpul dgn mpa smuaa balikk. na sembang2 dgn mpa, mkn2 dgn mpa, main2 dgn mpaa, mqepek dgn mpaa. rindu time tuu :'( aku rindu batch kita. haqap2 kita leh kumpul balik. Amin. Jom tngok gambaq2 yg aku na upload ni. gambaq aku dgn kawan-kawan :DD

kami ramai kan :) aku rindu hampa smuaa :) aku rindu cikgu2 kita :)

kawan-kawan lelaki :) masa ni dkt kem kampung aceh :) 

Hehe, ni masa form 2 :) peace. kenangan ~

geng pelapis tani bersama tecer Ramlah :) aku dk kt belakang tuh, jaga kedai kami :) Time ni Hari KOKO

hepy-hepy dpn surau. baru lpas balik dri tngok The Phantom of The Opera :)

kami kawad PBSM 2011. hari sukan, mcm doktor kan kami :)

hat ni pulak geng aku. BFF selamanya :)) rindu hampa smuaa.

aku qapat sangat dgn depa ni. depa ni satu geng :) aku rindu depa smuaa. comel kan depa :)

depa ni pon aku qapat jgak :) aku slalu la p smbang2 dgn depa. mkn2 dgn depa. aku rindu mpaa smua.

waa, comey2 kan depa ni. diorg ni satu geng :) aku slalu jgak la melawak dgn depa ni, slalu chat dgn depa. btw, aku rindu mpaa.

masa ni kami tngah dgr ceramah. khusyuk kan ! 

tengok depa ni, khusyuk berdoa. masa ni nak p joging :D

warming up dulu sbelum joging :) joging nek bukit. 

berehat sat. penat da nek bukit. masa ni tuqun bukit da. best main ayaq dgn kwn2 :)

masa ni paling syiokk sngt. kami smua nyanyi lagu eenie meenie :) 

bdk laki tngah keluarkan peluh, depa men takraw sbelum na balik daqi kem english. btw aku rindu depa jgak, sahabat selamanya.

yg kena kapan tu nama dy cibey. masa ni lps pmr da, ni la salah satu aktiviti lps pmr. 

ni bdk laki dk men bola sepak. enjoy la masa ni da abes pmr :) aktif sngguh depa dlm permainan. 

yg ni pon aktiviti lps pmr. best la lwn bola jaring ikut kelas. rindu time ni :)

masa ni kami kena hapai surah. da xdak qeja nak buat, ustz sruh hapai al quran la. mlm2 dok dlm surau :)

yg tengah dk senyum tu Dayah. besa la kami dan lgi nak snap :) bersih dak surau sekola kami :)

yg ni pon aktiviti lps pmr. aktiviti fardu kifayah, sembelih ayam. khusyuk tu depa dk smeleh ayam. haha :D

yg ni masa dkt masjid yan, kami tlg bersih masjid tuu. kerja amali :D best gotong-royong :)

kumpulan aku dgn kumpalan lelaki dpt kerja sapu sampah, mop lantai. hehe, tu aku yg pkai bju pink :) yg tngh mop lantai ni nama dy syamim. BFF aku :) hat bju putih tu nadya, BFF aku jgak :)

haha, seqam aku nak upload gmbaq ni. nampak dak ada apa. depa ni tngah bersih kubur. haha, chaiyokk :))

time ni kami nak pnjat gunung jerai, sbelum tu kena pnjat tngga 1000 dlu. hoishh penat -.- tp best :) tngok depa tu semangat.

tengok depa ni mcm kumpulan Hijaz da, haha. ni bohong atau real taktau la :)

tengok depa tu tngah pgg result pmr. ni la muka2 9A. Tahniah :)
Alhamdulillah. SMKAY boleh :)

ok la, da lewat. aku pon da penat upload gmbaq2 kenangan :) so, aku haqap mpa enjoy dgn blog aku. btw aku rindu agama yan, aku rindu cikgu2 aku, aku rindu batch aku, aku rindu kwn2 aku, aku rindu geng aku, aku rindu bahulu, aku rindu asrama smkay, aku rindu nak p koop, aku rindu nak mkn dkt kantin, aku rindu smua dkt smkay. 
Bubye, aku ciauu dulu. Assalamualaikum :)



Old | New