Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
Jom Ke Sekolah :D
Friday, December 16, 2011 | 2:30 AM | 0 gossip
assalamualaikum and haii readers ,
salam sejahtera dan selamat petang , semuaa sehat tak ? mst ada yg sakit2 kan !! so mkn la ubat , k . haha . tngok tu post aku , smngat nyaa aku na p sekolah . smngat la na bljaq ADD MATH ton dpn , haha . susah gila gila , senior skolah aku kata . markah kosong pon ssh dpt , tudiaa eh , ssh nyaa . tapa la , rajin buat latihan lama2 pndai la kan ! kan !! kan !! that i'm right ? hmm.. pejam celik pejam celik skolah da na bukak . huishh , sat nyaa. memandangkan sekolah na bkak, mst qamai kan manusia dkt shopping mall . beli nuu , beli nii . haha . tp aku satu apa pon x beli lgi , ayah aku pon buat xtau ja na skolah ton dpn . tak bqapa hari ja lgi na skolh, sbulan pon x sampai kan . family aku stu papon x prepare lagi , ni mmg serious ayah aku sruh gna yg ton 2011 pnya , huhu . tidakkkkk . bju skolah aku da la singkat , maklum la dah tinggi skrang , hahaha :D .. pulun nyaa aku puji diqi sndiqi . haha , o yeahh . apa pon aku hrap korang seronok brcuti dan guna kan masa cuti ini dgn aktiviti yg berfaedah :DD


ni satu lgi , sblum aku lupa . aku na wish gud luck to all pmr candidates 2011 trmasuk aku sekali la .. hehe . btw , aku ketaqq weh na mek result .. x lma lgi , enam hari ja lgi . sama-sama doa la , k . haha . cena la nnt reaksi kita smuaa kan nak amek result , aku hqap kita boleh capai target skolh . Insy'allah , amin .. 


ok la , na maghrib da . aku ciauu lu
bubyee , assalamualaikum :)



Old | New