Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
i miss my batch
Thursday, December 1, 2011 | 3:25 PM | 0 gossip
assalamualaikum ,
hello and haii semuaa , selamat pagi , good morning . senyum la dulu na buat apa2 dulu kan ? senyum itu kan sedekah :) hehe . btw aku masih mengantuk , klau time ni , mst aku dok tarik selimut g ni . haha . xpa la sekali sekala post entry awai-awai pagi . haha , weh weh usha tngok tajok atas tu :) i realy miss my batch la . tahun dpn jmpa tak lagi kwn2 aku kan ? mst ramai na pindah . btw i wish gud luck for our's result PMR . insy'allah kita boleh capai target sekolah , amin . teringat time kt sekolah , time kita belajaq , time kita p kem , time kita prep , time kita exam , time kita hepi , time kita sedih , selalu bersama kan like wonderpets , haha . tp tahun ni x mcm tu sngt , ada la yg gaduh2 , wtever lah . but i miss my batch damn much .





Friends are not a game to play , 
Friends are not just a word to say , 
Friends do not start in Jan & end in Dec ,
Friends means yesterday , today & for ever..

ok , cau lu .. hope u enjoy
babaii . iloveusomuch :)



Old | New