Cerita Aku
Its Me !


Qurratu'aini | 16teen | simple
Qurratu Aini

Create your badge


Kawan-kawan

> Suhaila Roslan
> Syamim :)


Thanks
Skin by Little Miss Suhaila Roslan
cerita kulat .
Sunday, December 4, 2011 | 7:16 AM | 0 gossip
assalamualaikum, haiii readers . sehat ?
 lma da aku x post kan !!so, mlm ni aku na cita about cerita kulat :D . tau ka kulat tu apa ? haha . jom baca :)


eh , aku bukan nak cita pasai kulat yg tu, aku nak cita pasai calculator la. kat skolah aku  pnggey kulat ja. sempoi kan? tp xtau la kot kat semua skolah pnggey kulat gak. ok ok, jom sambung cita pasai kulat nih.dulu zaman skolah rendah, wat sbjek math tak pakai kulat pon sbb sng ja kud. nombor tak byak, mampu lg nak keqa secara manual kan? tp msuk skolah menengah, dah buleh guna kulat. prasaan aku masa dapat kulat time fom 1 , syioqq kud . tak yah dh susah susah nak kira angka bnyak bnyak kan. time tu aku taktau lg blajaq skolah menengah ni lain, tak sama ngan skolah rendah. even ada kulat, tp tak semestinya kita buleh skor paper math masa exam kan ? hah , aku teqingat pngalaman aku jwab paper 1 math x gna kulat , adoii sakit pala dok keqa math. smpai teqeyak aku dpn kertas math tuhh ,tobat aku x tinggai dah kulat aku lpas ni .moral of the story . sayangilah kulat anda :)

ok la , goodnite . sweet dream :)
#imissyou :)



Old | New